EL CONTINGUT DEL PRESENT BLOG ESTA TRASLLADANT-SE, POC A POC, A LA VERSIO MES MODERNA DE BLOGGER http://elteatroenmanises.blogspot.com

EN EL MOMENTO ESTIGA DESAPAREIXERA

sábado, 9 de mayo de 2009

CINE GERMANIES DE MANISES-MAIG 2009

El 00 de Maig del present 2009, va tindre lloc un Homenage a TRES ACTRIUS de teatre. Son les nostres amigues i companyeres en les que he tingut la gran sort de poder pendre part en obres que s'han fent en Manises i fora de la Nostra Ciutat. Son tres artistes que si hagueren vollgut podrien haver-se dedicat professionalment al mon de la farandula, ya que talent i professionalitat en tenen de sobra, pero les circumstancies i la situacio de l'epoca no era la mes apropià i no varen pegar el bot.

Des de sainets i comedies en llengua valenciana, a obres en castellà, tot heu han fet com a verdaderes professionals, sent l'admiracio de directors i dels actors, aixina com dels aficionats al teatre en Manises i de tots aquells que han tingut la sort de poder vore-les actuar.

Ha segut un HOMENAGE mereixcut i que fea falta, ya que el reconeiximent a la bona llavor de les persones es d'agrair i en este cas aixina ha segut, i li done el meu particular agraïment a la persona que les va propondre per a que tingueren un mereixcut homenage.

Yo particularment he partipat en moltes obres al seu costat, no actuant, sino entre caixes, i he adepres molt d'elles, per lo que estic molt agraït i publicament els done l'enhorabona.

Manises,00 de Maig del 2009
Pepe Esteve i Navarro

D'esquerra a dreta: MERCEDES ROYO, PILAR CORRECHER I NIEVES ROYO

1 comentario:

  1. No sabía lo del homenaje. Mas vale tarde que nunca, mi enhorabuena a Pilar, Mercedes y Nieves !!

    Toni M2

    ResponderEliminar